|
Где можно купить чехол на телефон?
|
|
| squeezycs | Дата: Среда, 02.02.2022, 11:44 | Сообщение # 1 |
|
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
| Всем привет, кто знает какой то магазин где можно выбрать себе и сразу заказать чехол на телефон, а то вот не хочу брать в Китае, долго ждать на доставку?
|
| |
| |
| arsenchuk3 | Дата: Среда, 02.02.2022, 15:10 | Сообщение # 2 |
|
Мимо проходил (а)
| Да я всегда все равно себе в Китая заказываю ведь там просто можно немного доплатить и тогда будет доставка быстрее но понятно что цена будет немного выше. Ну нужно смотреть одним словом
|
| |
| |
| romanovvasya50 | Дата: Среда, 02.02.2022, 20:41 | Сообщение # 3 |
|
Мимо проходил (а)
| Я вот покупал себе чехол у ребят из сайта https://uplay.ua/chehly/chehly-dlya-telefonov а то вот недавно купил новый телефон, а в магазине где брал не было чехла, так тут заказал скажу вам за вполне адекватные деньги, так ещё и разные цвета были что были из чего выбрать
|
| |
| |
| arsenchuk47 | Дата: Пятница, 04.02.2022, 13:32 | Сообщение # 4 |
|
Мимо проходил (а)
| О
|
| |
| |
| terentiev1987life | Дата: Понедельник, 01.06.2026, 10:46 | Сообщение # 5 |
Рок звезда
| Вибираючи черговий чохол для айфона, вирішив не поспішати та знайти магазин, де можна отримати хороший товар за розумні гроші. Після перегляду різних пропозицій зупинився на Чохляндія і залишився повністю задоволений покупкою. Насамперед звернув увагу на великий вибір моделей, серед яких легко знайти як стримані класичні варіанти, так і більш сучасні рішення. Дуже допомогли детальні описи та якісні фотографії товарів. Приємно здивувало й те, що вартість аксесуарів не завищена, тому не доводиться переплачувати лише за назву. Замовлення оформлюється швидко та зрозуміло, без зайвих дій. Коли виникло кілька запитань щодо сумісності, отримав професійну допомогу від представника магазину. Сам чохол https://chohlandia.com.ua/catalog/aksesuari_do_iphone/ виявився надійним, добре прилягає до корпусу смартфона та виглядає стильно навіть після тривалого використання. Доставка була дуже оперативною, а товар приїхав у відмінному стані. Для себе вирішив, що надалі купуватиму чохли на айфон саме тут.
|
| |
| |