| kravecaleksandr930 | Дата: Четверг, 13.08.2026, 22:31 | Сообщение # 1 |
|
Рок звезда
Статус: Offline
| Переїхав у власний будинок після довгих років в орендованій квартирі і нарешті можу дозволити собі камін про який мріяв ще з дитинства. Не розуміюся на цьому взагалі, навіть не знаю з чого починати, яких виробників дивитись і де взагалі є нормальний вибір щоб можна було порівняти різні варіанти і не купити кота в мішку. Хтось нещодавно купував камін у Львові, підкажіть куди йти і на що звертати увагу?
|
| |
| |
| millermarkmillermark26 | Дата: Четверг, 13.08.2026, 22:51 | Сообщение # 2 |
|
Рок звезда
Статус: Offline
| О, я через це проходив буквально два роки тому коли теж переїхав у свій будинок і теж взагалі не розумівся на камінах. Перше що скажу, не поспішай і спочатку розберись що тобі взагалі потрібно, яка площа, який тип палива, який стиль інтер'єру. Магазин камінів https://teplo-dim.com/ це те місце де я б радив почати пошуки, там один з найбільших шоурумів на заході України з реально працюючими камінами і печами де можна приїхати і побачити все живцем. Фахівці ТеплоДім безкоштовно проконсультують, підберуть потужність під площу твоїх кімнат і розкажуть про всі нюанси монтажу. Великий вибір топок, печей і електрокамінів від перевірених європейських виробників, доставка по всій Україні і монтаж під ключ будь-якої складності. Я сам так і зробив, звернувся до ТеплоДім без жодного розуміння а вийшов з чітким розумінням що хочу і вже через тиждень все було встановлено. Досі задоволений і каміном і тим як все пройшло.
|
| |
| |