| andrewferk581 | Дата: Четверг, 06.08.2026, 18:28 | Сообщение # 1 |
|
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
| Після тривалої перерви хочу повернутися до вивчення англійської мови, але спочатку потрібно зрозуміти, з якого рівня краще починати. Частину шкільних знань я пам’ятаю, деякі слова можу використовувати в розмові, а прості тексти зазвичай розумію без перекладача. Водночас із граматикою та побудовою довших речень виникають труднощі. Порадьте, де можна пройти тест рівня англійської онлайн, щоб отримати більш об’єктивний результат і не витрачати час на матеріал, який уже добре знаю.
|
| |
| |
| andrusha3567 | Дата: Четверг, 06.08.2026, 18:40 | Сообщение # 2 |
|
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
| Я свого часу теж довго шукав, де краще вчити англійську. Варіантів зараз стільки, що можна витратити більше часу на пошук школи, ніж безпосередньо на навчання. Хотілося знайти не просто першу-ліпшу мовну школу з красивою рекламою, а нормально порівняти різні пропозиції, подивитися на формати занять, ціни та відгуки. Особливо складно, коли не знаєш, що саме тобі потрібно: індивідуальні уроки, групові курси, онлайн-навчання чи заняття з викладачем офлайн.
Мені в цьому плані сподобався сервіс, де можна зібрати інформацію про школи англійської в одному місці. Якщо хтось зараз перебуває приблизно в такій самій ситуації, я б радив подивитися https://enguide.ua/ . Я використовував його саме для того, щоб зорієнтуватися серед мовних шкіл і не вибирати навчання навмання. Зручно, коли можна спочатку порівняти доступні варіанти, а вже потім переходити безпосередньо на сайт конкретної школи.
|
| |
| |