Главная | Валютні операції для логістики - Форум | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Ангел  
Валютні операції для логістики
millermarkmillermark26Дата: Вторник, 14.07.2026, 04:36 | Сообщение # 1
Рок звезда
Статус: Offline
А підкажіть мені. Займаюсь міжнародною логістикою, працюю одночасно з клієнтами з п'ятнадцяти країн. Платежі приходять в доларах, євро, фунтах, юанях. Виплачувати подрядникам потрібно в різних валютах без затримок. Яка банківська система буде найгнучкішою для такої складної схеми та хто вміє налаштовувати подібне?

kravecaleksandr930Дата: Вторник, 14.07.2026, 05:16 | Сообщение # 2
Рок звезда
Статус: Offline
Міжнародна логістика вимагає надійної системи для валютних операцій коли гроші прилітають з усіх боків світу. Я перепробував багато варіантів самостійно і втрачав гроші на неправильних комісіях та затримках. Потім звернувся до фахівців locman та вони організували все як треба для мого бізнесу. Locman працює з OCBC та CIM Bank, налаштовуючи платежи так щоб приходили швидко, виплати йшли без затримок, курси були оптимальні. Тепер мій бізнес крутиться як годинник і я сплю спокійно. Якщо ви також працюєте з багатьма країнами, то звернітесь на https://locman.com.ua/ де спеціалісти пропонують послугу відкриття рахунків для логістичного бізнесу з мультивалютними операціями та партнерством з провідними банками. Дуже раджу їх, вони саме те, що вам потрібно.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Краматорская невеста © 2026
Бесплатный конструктор сайтовuCoz