Главная | Психолог - Форум | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Ангел  
Психолог
elenadac0302Дата: Вторник, 25.05.2021, 09:42 | Сообщение # 1
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
Порекомендуйте хорошего психолога

tao8286Дата: Вторник, 25.05.2021, 11:34 | Сообщение # 2
Мимо проходил (а)
Вот Вам дом престарелых в Киевской области https://pansion-zabota.com.ua/dom-prestarelykh-kievskaya-oblast/ так есть бесплатные психологи. Рад помочь...

romasyniДата: Вторник, 08.06.2021, 19:05 | Сообщение # 3
Мимо проходил (а)
по гуглу поищите

Alex25Дата: Суббота, 19.06.2021, 06:58 | Сообщение # 4
Рок звезда
Это важно.

dashakhomenko1992Дата: Четверг, 28.10.2021, 13:50 | Сообщение # 5
Мимо проходил (а)
Есть хорошая клиника Анелим https://anelimclinic.com/klinika-vosstanovlenia/ , там есть в услугах помощь психолога. Думаю, должны вам помочь. Клиника специализируется на реабилитации после болезней , но и консультации проводит.

AmericaДата: Пятница, 29.10.2021, 23:31 | Сообщение # 6
Мимо проходил (а)
я бы сама обратилась к психологу, на работе уже достали..(((

lingerie4u2017Дата: Понедельник, 01.11.2021, 08:04 | Сообщение # 7
Начинающий
класс

andrewferk581Дата: Суббота, Сегодня, 16:23 | Сообщение # 8
Мимо проходил (а)
Якщо чесно, я довгий час був переконаний, що прокрастинація — це просто погана звичка або звичайна лінь. Постійно обіцяв собі: "Ось із понеділка почну", "Після вихідних точно зроблю", але важливі справи все одно переносилися. Згодом зрозумів, що проблема набагато глибша, і вирішив почитати, що про це говорять психологи. Під час пошуків натрапив на статтю як перестати прокрастинувати https://www.newleaf.ua/shho-ta....ihologa Сподобалося, що в ній простими словами пояснюється, що таке прокрастинація, чому вона виникає та які поради психолога справді можуть допомогти поступово змінити свої звички. Найбільше мене зачепило те, що автор не звинувачує читача у відсутності сили волі, а пояснює психологічні причини постійного відкладання справ. Багато рекомендацій виглядають цілком реалістичними й легко застосовуються у звичайному житті. Звичайно, після прочитання життя не зміниться за один день, але особисто для мене ця стаття стала хорошим поштовхом переглянути своє ставлення до планування та виконання завдань. Якщо ви теж часто відкладаєте важливі справи "на потім" і хочете краще зрозуміти, як подолати прокрастинацію, щиро рекомендую ознайомитися з цим матеріалом. На мою думку, це одна з небагатьох статей, де тема розкрита зрозуміло, без банальних порад і зайвого моралізаторства.

Сообщение отредактировал andrewferk581 - Суббота, 01.08.2026, 16:25

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Краматорская невеста © 2026
Бесплатный конструктор сайтовuCoz