Levchenko | Дата: Пятница, 16.05.2025, 22:36 | Сообщение # 1 |
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
| Ви випадково не знаєте, де можна замовити яловичину з доставкою, прямо з супермаркету? Хочеться, щоб м’ясо було якісне і свіже, а також щоб процес замовлення був простим і не займав багато часу. Чи є сервіси, які б ви порадили для такого замовлення?
|
|
| |
svetikneskromnaa | Дата: Понедельник, 19.05.2025, 09:02 | Сообщение # 2 |
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
| Мій чоловік дуже любить м’ясо, особливо яловичину, тому я відповідально ставлюсь до вибору. Купувала в різних місцях, але часто траплялись жорсткі або сумнівні шматки. А от з METRO такого ще не було жодного разу, яловичина https://metro.zakaz.ua/uk/categories/beef-metro/ просто ідеальна: соковита, не обвітрена, пахне свіжістю. Дуже добре йде на запікання в духовці з овочами, а ще готую із неї лагман, борщ, бефстроганов. Що мені подобається в METRO - це те, що доставка чітка, без затримок, і все приїжджає охолодженим, не перемороженим. У 2025 році для мене це вже обов’язкова зручність, все замовляю онлайн і отримую прямо до дверей. Мінімалки немає, можна навіть просто м’яса замовити, коли терміново треба. І, до речі, завжди є з чого вибрати - різні частини, різні формати. Дуже рекомендую, особливо тим, хто втомився від випадкових покупок у супермаркетах.
|
|
| |