Главная | Шампунь для волосся - Форум | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Ангел  
Шампунь для волосся
mila-malinina-85Дата: Суббота, 23.09.2023, 08:03 | Сообщение # 1
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
Дівчаточка, а якими шампунями для волосся ви звикли користуватись? Щось з власного досвіду можете мені порадити?

igomak07Дата: Понедельник, 25.09.2023, 08:41 | Сообщение # 2
Мимо проходил (а)
Цитата mila-malinina-85 ()
Дівчаточка, а якими шампунями для волосся ви звикли користуватись? Щось з власного досвіду можете мені порадити?
Мені матрікс подобається. Наче професійна та для мого волосся гарно підійшла

soul1986Дата: Понедельник, 25.09.2023, 16:35 | Сообщение # 3
Мимо проходил (а)
Я более 10ти лет пользуюсь Satinique Amway

AnastasiiaKrilovaДата: Вторник, 26.09.2023, 07:36 | Сообщение # 4
Мимо проходил (а)
Цитата mila-malinina-85 ()
Я досить часто змінюю шампуні і кондиціонери і якось на одних і тих самих довго не затримуюсь. Колись мені мій перукар радила так робити, бо це краще для волосся. Зараз ось в мене на поличці стоять косметичні продукти нашого українського бренду FULL FORCE Cosmetics https://full-force.com.ua/ . Дуже мені подобаються! І волосся гарно вимивають, і ефект після їх використання чудовий. Тому вам раджу також неодмінно спробувати

edvardjilaДата: Четверг, 12.10.2023, 15:15 | Сообщение # 5
Мимо проходил (а)
Я дуже цікавлюся питанням догляду за своєю шкірою голови і волоссям. Але я не знаю, де краще всього замовити косметику для волосся. Мені потрібні лосьйони для шкіри голови, але я не можу визначитися, куди краще звернутися. Може, ви порадите надійний і перевірений магазин чи сайт, де я можу знайти великий вибір таких продуктів і дізнатися більше про їх склад та властивості?

lermontovlermikДата: Четверг, 12.10.2023, 15:22 | Сообщение # 6
Мимо проходил (а)
Я б рекомендував звернутися на сайт, де ви знайдете широкий асортимент лосьйонів для шкіри голови https://totis.hair/uk/catalog/losony-dlia-kozhi-golovy/ , які допоможуть підтримувати здоров'я і красу вашого волосся. Ви зможете не лише купити лосьйони для шкіри голови, але і ознайомитися з їх складом, властивостями та відгуками користувачів. Сайт Totis Hair завжди гарантує якість продукції і надійну доставку, тож ви можете бути впевнені у своєму виборі.

kykanaslivaДата: Воскресенье, 22.10.2023, 12:49 | Сообщение # 7
Мимо проходил (а)
А где лучше всего приобрести косметику для волос? Моя голова уже просто кричит о помощи – волосы как солома, а выбор такой огромный, что аж голова кругом! Я слышала, что есть какие-то мега-популярные интернет-магазины, но никак не могу определиться. Какие магазины или сайты посоветуете?

linalineva7Дата: Воскресенье, 22.10.2023, 13:04 | Сообщение # 8
Мимо проходил (а)
На Acme Color ты найдешь огромный ассортимент бальзамов для волос https://acme-color.com/ru....balm-ru разных типов и для разных потребностей. Они предлагают продукцию различных брендов, включая проверенные временем и любимые многими. Я лично использовал бальзамы от этого сайта, и результат меня поразил. Волосы стали гораздо мягче, легче расчесываются и выглядят гораздо здоровее. Большой плюс – у них всегда есть акции и скидки, так что можно найти отличные предложения. Кстати, не забудь посмотреть отзывы на сайте. Они помогут тебе выбрать бальзам, подходящий именно для твоего типа волос.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Краматорская невеста © 2025
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz