Главная | Підкажіть, будь ласка - Форум | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Ангел  
Підкажіть, будь ласка
MusiechkaДата: Понедельник, 05.06.2023, 14:00 | Сообщение # 1
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
Привіт всім. Я дуже хочу вчитися за кордоном, обрала Словаччину. Підкажіть, будь ласка, до якого університету вступити? Мені цікава юриспруденція і все, що з нею пов'язане. Буду дуже вдячна вам за допомогу.

FirebirdДата: Вторник, 06.06.2023, 16:13 | Сообщение # 2
Мимо проходил (а)
Добрий день. Раджу вам заглянути на цей сайт https://slovakstudy.com/uk....oj-byst , в університеті Матея Бела в Банській Бистриці є юридичний факультет, я відправила сина вчитися за кордон, за словами мого сина, йому там дуже сподобалося. Раджу!

IrochkaДата: Суббота, 10.06.2023, 18:28 | Сообщение # 3
Мимо проходил (а)
В Словаччині є декілька престижних університетів, які варто розглянути при виборі навчального закладу. Ось декілька з них:

1. Коменіусова університет в Братиславі: Цей університет є одним з найстаріших та найвідоміших у Словаччині. Він пропонує широкий спектр програм з різних галузей, включаючи гуманітарні, природничі, соціальні та економічні науки.

2. Технічний університет Кошице: Цей університет зосереджений на науці і технології і пропонує програми з інженерії, інформатики, електротехніки та інших технічних галузей.

3. Чесько-словацький університет в Тренчіне: Цей університет пропонує різноманітні програми зі сфери економіки, бізнесу, менеджменту та інформаційних технологій.

4. Університет Павла Йозефа Шафарика в Кошицях: Цей університет спеціалізується на гуманітарних науках, медицині, природничих науках та соціальних науках.

Перед вибором університету важливо враховувати свої академічні інтереси, бажану галузь навчання, доступність програм англійською мовою (якщо ви не розмовляєте на словацькій мові) і фінансові можливості. Також рекомендується звернутися до офіційних веб-сайтів університетів, де ви зможете отримати детальнішу інформацію про програми, вступні вимоги та процедуру подачі заявок.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Краматорская невеста © 2024
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz