| neamaf | Дата: Четверг, 10.07.2025, 17:53 | Сообщение # 1 |
|
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
| Шукаю нормальний подик Vaporesso, щоби був оригінал, а не якась китайська копія. Дивився на XROS 3 або 4 Mini. У звичайних магазинах або нема, або ціна кусається. Побачив, що є в Guru Vape — хтось там замовляв? Чи можна довіряти?
|
| |
| |
| qaqzob | Дата: Четверг, 10.07.2025, 17:54 | Сообщение # 2 |
|
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
| Я якраз кілька тижнів тому брав подик Vaporesso https://guruvape.com.ua/pod-systema-vaporesso/ в Guru Vape, і можу сказати — все пройшло чітко. Замовив XROS 4 Mini на заміну старому девайсу. Приїхав швидко — запакований, з пломбами, QR-код б’ється на офіційному сайті Vaporesso. Ніяких підробок. Сам подік — топчик: не тече, затяжка м’яка, смак передає дуже точно. До нього замовив сольову рідину Chaser Ultra — поєднання ідеальне, париш без кашлю і з кайфом. Чому обрав саме вейп шоп Guru Vape? Бо видно, що магазин не на один день. Вони спеціалізуються саме на вейпах, не торгують всім підряд. На сайті нормальна навігація, все чітко розділено: поди, соль, самозаміс, картриджі — все можна знайти за 2 хвилини. Доставка була за 1 день, замовляв у Тернопіль. Усе ціле, нічого не зім’яте, не розлите. Плюс приємно, що після покупки ще й написали на пошту з порадою, як правильно заряджати й доглядати за пристроєм. Коротше, якщо шукаєш, де купити подик Vaporesso в Україні, то Guru Vape — реально надійний вибір. Я вже й другу там замовив подік, тепер чекаємо разом.
|
| |
| |