Главная | Купили з чоловіком порося - Форум | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Ангел  
Купили з чоловіком порося
AmericaДата: Суббота, 27.11.2021, 19:01 | Сообщение # 1
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
Доброго вечора! Чоловік мій загорівся ідеєю приготувати на річницю весілля смачне порося. Це має бути у серпні, через 9 місяців. Я йому у таких питаннях відмовляти не можу ніяк smile Отож пішли зранку на ринок і купили маленьку симпатюньку) Нам продавець пояснив, що як хочемо пошвидше виростити, то потрібно на комбікорми його перевести у харчуванні, але мій коханий навідріз відмовляється, каже, що не для того його купляли, щоб мутанта тепер вирощувати smile
отож, питання - а як можна інакше за цей термін максимально його відгодувати, щоб був здоровий та смачний?

dornf4244Дата: Понедельник, 29.11.2021, 07:32 | Сообщение # 2
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
Власне, ніяк smile Але, є один момент - Ваш чоловік, мабуть що, орієнтується на результати годування комбікормом дешевої якості - там і насправді тварини виглядають як мутанти.
На відміну від дешевого комбікорму існують добавки високої якості. Вони теж називаються комбікормом, але у своїй результативності дають далеко інший, чи навіть протилежний ефект - якщо годувати ними тварину, то вона буде по суті ще здоровіша, аніж Ви би давали їй харчування з власного столу, як би це не звучало smile

Тому, раджу все ж таки придбати Вашому пацючку якісні БМВД для свиней, такі як AVA ZDOROVA, наприклад - і тільки у цьому випадку порося має шанс за 9 міс вирости вгодованим та здоровим!
Бажаю успіхів!

Прикрепления: 6609926.png (61.1 Kb)

Сообщение отредактировал dornf4244 - Вторник, 30.11.2021, 22:55

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Краматорская невеста © 2024
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz