| kozeevkiril269 | Дата: Среда, 25.02.2026, 13:02 | Сообщение # 1 |
|
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
| Переживаю, що довго буду не в формі після процедури. Робота, домашні справи - ніхто не повинен нічого помітити. Хто проходив через це - розкажіть, скільки насправді займає відновлення?
|
| |
| |
| makartaranovs | Дата: Среда, 25.02.2026, 19:58 | Сообщение # 2 |
|
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
| Розумію твоє занепокоєння - я теж перед процедурою дуже переживала, що надовго виб'юся з ритму. Коли шукала, де зробити аборт у Києві з мінімальним стресом і швидким відновленням, зрозуміла, що клініка з досвідченими лікарями - це половина успіху. Насправді все залежить від методу і терміну, але в більшості випадків при ранніх термінах жінки повертаються до звичного ритму вже за кілька днів. Лікар одразу пояснив, що можна робити, а чого краще уникати в перший тиждень - мені це дуже допомогло психологічно, бо я розуміла, чого очікувати. Перед візитом читала ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ там є корисні деталі для тих, хто хоче розібратися заздалегідь ще до дзвінка. Фахівці Світлани дають письмові рекомендації після процедури - не потрібно нічого запам'ятовувати в стресовому стані. Головне - не пропускати контрольний огляд, це важливіше за будь-який робочий день.
|
| |
| |