| kozeevkiril269 | Дата: Понедельник, 26.01.2026, 13:23 | Сообщение # 1 |
|
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
| Всім привіт. Заплутався в брендах портативних станцій - Jackery, Ecoflow, Bluetti, купа китайських. Ціни різні, характеристики схожі. Як зрозуміти що реально якісне а що маркетинг? Не хочу викинути гроші на лайно.
|
| |
| |
| makartaranovs | Дата: Понедельник, 26.01.2026, 16:23 | Сообщение # 2 |
|
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
| Я три місяці тому проходив через ті самі сумніви, читав відгуки до сходу сонця. Зупинився на Jackery бо вони найстаріші на ринку, роблять станції з 2012 року. Це не вчорашні стартапери що завтра зникнуть. Плюс вони офіційно продаються в великих мережах, це означає що репутацію бережуть. Китайці дешевші але там лотерея - може попасти норм, може через місяць здохне. У мене знайомий взяв дешеву станцію, через пів року батарея роздулась, сервісу нема, викинув просто. На офіційному сайті https://jackery.pro/ є порівняння моделей і чесні характеристики без приховування. Я перевіряв їхні цифри мультиметром - все сходиться, не брешуть. Для блекаутів коли від станції залежить твоє виживання фактично - краще переплатити за надійність. Гарантія два роки, сервіс в Україні працює, це теж важливо.
|
| |
| |