| eviktor463 | Дата: Понедельник, 27.10.2025, 10:52 | Сообщение # 1 |
|
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
| Друзі, підкажіть, будь ласка, де зараз реально можна знайти нормальні чоловічі зимові куртки великого розміру? Уже другий тиждень ходжу по магазинах — або ціни космос, або розмір максимум до XL. А мені треба щось тепле, бажано з капюшоном, щоб і на мороз, і на сніг нормально було. Не хочу брати абищо, бо вже мав досвід із "універсальними" куртками, які промокають після першого дощу. Дивився і на маркетплейсах, але боюся промахнутися з розміром — іноді пишуть 5XL, а по факту ледве на 2XL тягне. Може, хтось знає перевірений інтернет-магазин, де дійсно є великий вибір зимових моделей для чоловіків не стандартної комплекції, і щоб якість була не просто "на фото", а й у житті?
|
| |
| |
| rostikgrin1989 | Дата: Понедельник, 27.10.2025, 10:54 | Сообщение # 2 |
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
| Розумію тебе дуже добре, сам стикався з тією ж проблемою — знайти чоловічі зимові куртки великого розміру https://sweik.com.ua/uk/products/kurtka-zima-f235213056/ які справді гріють і виглядають пристойно, — ще те завдання. Багато де пишуть “великий розмір”, а на ділі різниця лише в етикетці. З власного досвіду можу порадити перевірений варіант — інтернет-магазтин Sweik. Там реально представлені чоловічі зимові куртки великого розміру, не просто формально, а з правильними пропорціями по грудях, талії та рукавах. Матеріали щільні, утеплювач якісний, блискавки не “жують”, і найголовніше — не виглядають громіздко. Доставка по Україні швидка, можна повернути, якщо не вгадаєш із розміром. Я замовляв собі минулої зими — куртка витримала й -15°C, і мокрий сніг, і сильний вітер. Так що раджу глянути саме там, бо підбір по розмірах і фасонах у них один із найадекватніших, які бачив останнім часом.
крауд маркетинг замовити
|
| |
| |