Главная | Шукаю надійну доставку квітів у Львові - Форум | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Ангел  
Шукаю надійну доставку квітів у Львові
eviktor463Дата: Вторник, Вчера, 13:58 | Сообщение # 1
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
Вітаю, шановні учасники! Хотів би звернутися до вас з проханням поради. Шукаю надійну доставку квітів у Львові, бажано з можливістю онлайн-оплати та гарним вибором букетів. Має бути реальний досвід замовлення, а не просто реклама з інтернету. Дуже важливо, щоб квіти були свіжі, доставка своєчасна, а сервіс — людяний і відповідальний. Планую зробити сюрприз близькій людині, тому не хотілося б ризикувати з випадковими сайтами. Якщо хтось замовляв останнім часом і може поділитися чесним враженням — буду вдячний. Особливо цікавлять варіанти з фото перед відправкою, бо хочу бути впевненим, що букет виглядатиме достойно. Дякую заздалегідь!

rostikgrin1989Дата: Вторник, Вчера, 14:00 | Сообщение # 2
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
Можу з упевненістю порадити сервіс, який сам перевіряв не один раз. Якщо вам справді важлива якість, оперативність і гарний вибір, то вам точно підійде доставка квітів у Львові https://proflowers.ua/ua/dostavka-kvitiv-lviv від Proflowers. Саме у них я неодноразово замовляв букети для різних випадків — дні народження, побачення, навіть корпоративні привітання. Завжди все на рівні: приємні менеджери, дуже простий інтерфейс для оформлення замовлення, і що найголовніше — квіти доставляють в ідеальному стані. Один раз я навіть попросив зробити невелике доповнення до букета, і його зробили без зайвих питань, ще й безкоштовно.
Особливо мені подобається, що перед доставкою надсилають фото готового букета — це неймовірно зручно, бо одразу бачиш, за що платиш. До речі, оплата теж безпроблемна — є всі популярні варіанти, включно з картками. Одного разу потрібно було терміново доставити протягом двох годин, і навіть тоді не підвели. Якщо шукаєте перевірений варіант — то цей сервіс вартий уваги.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Краматорская невеста © 2025
Бесплатный конструктор сайтовuCoz