|
Я почала активно оновлювати гардероб
|
|
| thiefcrazy98 | Дата: Среда, 28.05.2025, 13:41 | Сообщение # 1 |
|
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
| Я почала активно оновлювати гардероб цього літа, бо старі речі або не підходять по розміру, або просто набридли. Шукала щось просте й універсальне, але водночас не нудне. В мене на роботі не строгий дрескод, але все одно хочеться виглядати охайно. Особливо, коли спека, то джинси — це вже тортури. Почала переглядати українські бренди, бо хочеться підтримувати своє. Так от, на одному з маркетів побачила фото дівчини в класних шортах — виглядали дуже базово, але зі смаком. Виявилося, це бренд LuForu. Хтось уже замовляв у них? Як із якістю?
|
| |
| |
| evanduke324 | Дата: Среда, 28.05.2025, 16:27 | Сообщение # 2 |
|
Мимо проходил (а)
| Так, я знайома з їхніми речами. Вперше дізналась про них від знайомої, яка хвалила, що в них реально нормальна посадка — без того, що шорти залазять кудись, куди не треба. Замовляла собі класичну чорну пару, бо хотіла мати щось, що підійде і до кедів, і до босоніжок. Вони не надто короткі, і матеріал приємний — не жарко в них, навіть коли сонце лупашить. Дуже зручно, що розміри йдуть чітко по сітці, мені підійшло без проблем. Я якраз брала з цієї сторінки — https://luforu.com/katalog/nyz/shorty/ — там багато варіантів і кольорів, але я поки що на класиці зупинилась. Ще сподобалося, що шорти не втрачають форму після прання. Знаєш, як буває — один раз попрала і вже щось перекосилось. А тут все ок, шви на місці, тканина тримається. Я вже думаю ще одну пару взяти, може щось світліше для поїздок. Справді хороший варіант, якщо шукаєш базу, яка не виглядає як уніформа з супермаркету
|
| |
| |
| tbes50203 | Дата: Среда, 28.05.2025, 18:45 | Сообщение # 3 |
|
Мимо проходил (а)
| Цікаво, як одяг іноді впливає на наш настрій. Здається, всього лише змінив штани на шорти, а вже легше дихається — ніби життя стало вільнішим. Хоча насправді це ж просто тканина. Але іноді деталі змінюють відчуття дня повністю.
|
| |
| |
| oscar82x4 | Дата: Четверг, 25.12.2025, 19:24 | Сообщение # 4 |
|
Мимо проходил (а)
| Я теж уже встигла спробувати, тож поділюся своїм досвідом Довго була в схожій ситуації: хотілося чогось легкого, щоб і в офіс можна, і просто по місту пройтися без відчуття, що “паришся”. У результаті мені реально пощастило натрапила на сайт https://twice.com.ua/ і там знайшла саме те, що шукала. Замовила кілька речей, усе прийшло швидко, тканини приємні, крій акуратний, по розміру сіло ідеально без сюрпризів. У підсумку образ вийшов простий, але дуже стильний на роботі вже питали, де брала ! Якщо коротко результатом я більш ніж задоволена. Тому можу сміливо радити звернутися до них, якщо шукаєш нормальний жіночий магазин одягу без зайвого пафосу, але з хорошою якістю і адекватними цінами.
|
| |
| |