kykanasliva | Дата: Понедельник, 28.10.2024, 00:39 | Сообщение # 1 |
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
| Я десь чув, що зараз у ІТ багато вакансій, але не знаю, де шукати. Ти, мабуть, знаєш, які платформи або компанії можуть запропонувати хороші умови? Мені важливо знайти місце, де підтримують розвиток і є нормальні умови праці, бо я не хочу працювати на знос. Я чув, що є компанії, які дійсно дбають про своїх співробітників, але не знаю, як їх знайти. Може, ти можеш поділитися своїм досвідом або порадити, як не натрапити на шахраїв? Які ресурси найкраще використовувати для пошуку вакансій?
|
|
| |
lermontovlermik | Дата: Среда, 30.10.2024, 14:22 | Сообщение # 2 |
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
| В наш час пошук роботи в ІТ може бути викликом, але я маю для тебе чудову рекомендацію. Переглянь сайт компанії Галактика, вони пропонують цікаві вакансії з відмінними умовами! Окрім того, якщо ти цікавишся C# https://galaktica.io/blog/naykrashchi-c-knyhy/ , зверни увагу на їхній блог. Вони створили відмінний огляд на "C# книги", які можуть стати в нагоді для підвищення твоїх знань. Саме Галактика може стати тим варіантом, де ти не тільки знайдеш хорошу позицію, але й матимеш доступ до розвитку, корисних ресурсів і професійного зростання. Додай до цього команду професіоналів і гнучкий графік – ідеально, правда? З такими можливостями можна сміливо планувати кар'єру й не турбуватись про застій.
|
|
| |