valetka583 | Дата: Воскресенье, 01.10.2023, 17:09 | Сообщение # 1 |
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
| Мені потрібно зробити замовлення продуктів харчування з доставкою і я дуже сумніваюся, де це краще зробити. Якщо ви маєте досвід у такому замовленні, то будь ласка, поділіться ним. Мені важливо знати, які магазини надають найкращу якість продуктів та надійну доставку. Чи є якісь магазини, які мають різні категорії товарів, наприклад, свіжість м'яса, риби, птиці? І які вони мають умови доставки?
|
|
| |
edvardjila | Дата: Среда, 04.10.2023, 19:58 | Сообщение # 2 |
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
| Я недавно відкрив для себе дуже зручний інтернет-магазин для замовлення м'яса, риби, птиці з доставкою - Метро https://metro.zakaz.ua/uk/categories/meat-fish-poultry-metro/ . Що до якості продуктів, то METRO завжди славиться своєю надійністю і великим вибором. Вони співпрацюють тільки з перевіреними постачальниками, тому можна бути впевненим у якості м'яса, риби і птиці. Доставка також вас приємно здивує. Вони працюють швидко і точно. Якщо ви замовляєте на певну суму, часто надають безкоштовну доставку, що завжди приємно. А ще у них часто є акції та знижки, тому ви завжди можете економити гроші.
|
|
| |