Главная | Чи варто переходити з одноразок на под-систему, замовлену он - Форум | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Ангел  
Чи варто переходити з одноразок на под-систему, замовлену он
yyxvyeДата: Четверг, 04.12.2025, 16:21 | Сообщение # 1
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
Хто реально переходив з одноразок на нормальний под і замовляв його в інтернет-магазині? У нас у місті вибір так собі, а ціни на девайси й рідини тільки ростуть. Трохи стрьомно брати перший под онлайн: переживаю за доставку, брак і те, що можуть прислати не те, що на фото. Якщо хтось уже так робив — напишіть, як усе пройшло.

kxoxaДата: Четверг, 04.12.2025, 16:21 | Сообщение # 2
Мимо проходил (а)
У мене була така сама ситуація: одноразки вже дістали, а локальні точки не радували ні вибором, ні ціною. Для початку я вирішив зробити невеликий тест і замовити один подік https://guruvape.com.ua/pod-systemy/ в Guru Vape, щоб подивитися, як цей магазин відпрацьовує від моменту замовлення до видачі на пошті. Вибрав просту модель без “космічної” вартості, оформив замовлення й подивився, що буде далі: підтвердження прийшло одразу, відправку не тягнули, трек дали нормально. Посилка приїхала в адекватний строк, коробка була ціла, без вм’ятин, усередині — саме той колір і комплектація, які я обирав. Сам девайс працює стабільно, нічого не підтікає, затяжка така, як заявлена в описі. Після цього вже не так страшно замовляти онлайн і можна спокійніше дивитися в бік інтернет-магазинів, а не тільки місцевих точок.

zizivatДата: Четверг, 04.12.2025, 18:50 | Сообщение # 3
Мимо проходил (а)
що таке одноразка?? прокладки?

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Краматорская невеста © 2025
Бесплатный конструктор сайтовuCoz