|
Чи варто жінці купити курс менеджменту з магістерською освіт
|
|
| serhiikovalski | Дата: Пятница, 29.08.2025, 18:02 | Сообщение # 1 |
|
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
| Доброго дня! У мене така кумедна думка з’явилась: хочу подарувати дружині можливість пройти програму “Магістр менеджменту проектів та процесів” в КРОК. Але не впевнений, чи це буде сприйнято як справді корисний подарунок, а не просто «зайвий диплом». Можете ділитися, хто щось знає про це?
|
| |
| |
| yuriy_hrynevsky | Дата: Пятница, 29.08.2025, 18:03 | Сообщение # 2 |
|
Мимо проходил (а)
| Цікава ідея насправді. Знаю, що такі магістерські можуть бути дійсно корисними, особливо якщо людина вже працює в проектах чи хоче змінити профіль і перейти на більш стратегічні позиції. Але все залежить від формату — модульний підхід та практичні кейси, що була у КРОК, робить навчання більш гнучким і живим. Плюс, якщо вона зможе застосовувати отримані знання одразу в роботі, це вже буде не просто «диплом для полиці».
|
| |
| |
| viktorkoroviak | Дата: Пятница, 29.08.2025, 18:05 | Сообщение # 3 |
|
Мимо проходил (а)
| Так, я сам розглядав подібні варіанти. Знаю, що в КРОК є модульна структура, можна поєднувати з роботою, і там дають і теоретичні знання, і практику. Ось сторінка з докладнішою інформацією про цю програму: https://bs.krok.edu.ua/magistr-menedzhmentu-proektiv-ta-procesiv/ Після ознайомлення з описом, мені сподобалось, що вони навчать планувати проєктний життєвий цикл, працювати з ризиками, комунікаціями, а також керувати командою і ресурсами. Це справді може бути подарунком, який приносить не тільки знання, а й нові можливості.
|
| |
| |
| serhiikovalski | Дата: Пятница, 29.08.2025, 18:10 | Сообщение # 4 |
|
Мимо проходил (а)
| Дякую за думки, це допомагає. Мені подобається, що програма не просто теоретична, а з реальними кейсами. Думаю, якщо правильно підібрати темп навчання і підтримати її з боку роботи, це може бути гарною інвестицією в професійне зростання.
|
| |
| |
| yuriy_hrynevsky | Дата: Пятница, 29.08.2025, 18:13 | Сообщение # 5 |
|
Мимо проходил (а)
| Так, і ще варто перевірити, чи вона справді планує брати участь у проектах, і чи буде достатньо часу. Якщо це її справжній інтерес — тоді це може бути класним подарунком, не просто символічним, а дійсно мотивуючим.
|
| |
| |