Як підтримати дружину у фітнесі?
|
|
serhiikovalski | Дата: Понедельник, 12.05.2025, 15:15 | Сообщение # 1 |
Мимо проходил (а)
Статус: Offline
| Хлопці, поділюсь історією — може комусь стане в пригоді. Дружина після другої дитини трохи втратила форму і впевненість у собі. Але напряму про спорт говорити було незручно — самі розумієте, тема делікатна. Я просто одного дня запропонував разом пошукати зал, де їй буде комфортно. Виявилось, є спеціальні жіночі тренажерки, де без оцих «качків» і з нормальним підходом. Їй дуже зайшло — і фізично, і морально стало легше
|
|
| |
yuriy_hrynevsky | Дата: Понедельник, 12.05.2025, 15:16 | Сообщение # 2 |
Мимо проходил (а)
| Так, це точно працює. У мене схожа ситуація була — тільки ми ще разом почали ходити на кардіо. Але скажу чесно: жіночий зал — це прям топ, якщо дівчина соромиться або не любить, коли чоловіки витріщаються. Моя після такого залу зовсім розквітла. І м'язи підтягнула, і настрій кращий, і на себе по-іншому подивилась.
|
|
| |
viktorkoroviak | Дата: Понедельник, 12.05.2025, 15:17 | Сообщение # 3 |
Мимо проходил (а)
| Я теж думав про це, коли шукав щось для своєї. Спершу просто дивився варіанти, а потім натрапив на Sky Fitness — у них є окремий жіночий тренажерний зал. Ось тут деталі, раптом комусь цікаво: https://skyfitness.ua/uk....-zhinok Я купив абонемент на пробний місяць як подарунок — і вона реально зраділа. Головне, що там і тренери жіночі, і атмосфера легка. Тепер сама ходить без нагадувань і кайфує.
Сообщение отредактировал viktorkoroviak - Понедельник, 12.05.2025, 15:20 |
|
| |
serhiikovalski | Дата: Понедельник, 12.05.2025, 15:19 | Сообщение # 4 |
Мимо проходил (а)
| О, класна підказка, дякую за лінк. Я, до речі, теж не думав, що таке спрацює. А воно — раз, і допомогло. Головне — не тиснути, а просто дати можливість спробувати.
|
|
| |
yuriy_hrynevsky | Дата: Понедельник, 12.05.2025, 15:20 | Сообщение # 5 |
Мимо проходил (а)
| Так, головне — підтримка без зайвого тиску. І нехай самі обирають темп і формат. А ми вже своє зробили — підштовхнули в правильний бік. PS: Підтягнута і щаслива дружина — це завжди плюс і для сім'ї теж.
|
|
| |